lopik oost


Informatieavond donderdag 26 april 2018

Hierbij willen wij u informeren dat het voorlopig stedenbouwkundig plan op donderdagavond 26 april in dorpshuis ‘de Schouw’ te Lopik gepresenteerd zal worden. 

 

Vorig jaar hebben wij op 3 oktober een eerste informatieavond in ‘de Schouw’ gehouden, waar veel belangstelling voor het projekt ‘Lopik Oost’ bleek te zijn. Wij hebben toen, als schot voor de boeg, 4 themamodellen gepresenteerd. Door het invullen van een enquête kon er onder andere gekozen worden welk themamodel de voorkeur had.

 

Later is het adviesteam, bestaande uit 6 geïnteresseerden en 6 omwonenden, driemaal bijeen geweest. In het overleg met het adviesteam is besloten om het thema ‘Lommerijk Lopik’ verder uit te werken tot een voorlopig stedenbouwkundig plan.

 

Dit plan is nu gereed en wij vinden het er erg goed uit zien. Ook is er een gevarieerd aanbod van woningen gekomen waardoor er voor een ieder een geschikte woning in het plan te vinden zal zijn.

 

Wij nodigen u graag uit om op deze avond aanwezig te zijn om het resultaat te komen bekijken. Ook zal er gelegenheid tot het stellen van vragen zijn. De zaal is open vanaf 19:00 uur, de presentatie start om 19:30 uur.

 

Na deze avond zal het adviesteam nogmaals bij elkaar komen en zullen ook de vragen en opmerkingen van de avond in ‘de Schouw’ besproken worden. Hierna zal het stedenbouwkundig plan definitief gemaakt gaan worden.

 

Wij hopen u op deze avond te mogen verwelkomen. 


Derde overleg adviesteam

Het adviesteam is inmiddels voor de derde keer bij elkaar geweest op 13 maart 2018. In dit overleg is vooral het concept van het stedenbouwkundig plan besproken zoals deze op donderdag 26 april om 19:30 uur in dorpshuis 'De Schouw' gepresenteerd zal worden. Zie Lopikoost.nl voor meer informatie.


TWEEDE OVERLEG ADVIESTEAM

Het tweede overleg van het adviesteam heeft inmiddels plaatsgevonden op 30 januari 2018. In dit overleg is er vooral een keuze gemaakt welke eerste opzet van het voorlopig stedenbouwkundige plan de voorkeur heeft van het adviesteam. Zie Lopikoost.nl voor meer informatie.


eerste overleg adviesteam


Het eerste overleg van het adviesteam heeft plaatsgevonden op 21 november 2017. Tijdens dit overleg is duidelijk geworden wat de wensen van de deelnemers zijn en waar wat hen betreft zoveel mogelijk rekening mee dient te worden gehouden. Zie Lopikoost.nl voor meer informatie.


uitslag enquete

De uitslag van de enquete is inmiddels bekend. Alle resultaten kunt u terugvinden op Lopikoost.nl.


informatieavond 3 oktober 2017

Grote belangstelling voor de informatieavond welke gehouden is in dorpshuis 'de Schouw' op dinsdag 3 oktober 2017. 


Voor het projekt Lopik Oost is een eigen website beschikbaar. Voor het laatste nieuws en ontwikkelingen verwijzen wij u graag naar deze website.


Aan de oostzijde van Lopik dorp willen wij graag een nieuwe woonwijk realiseren. Een prettige woonwijk die past bij het dorp en waar mensen uit Lopik terecht kunnen voor een nieuwe woning. Een woonwijk voor en door mensen uit Lopik.