villa loepwick

Op de locatie van de voormalige burgemeesters woning en schuin tegenover het gemeentehuis zijn onlangs twee fraaie en hoogwaardig afgewerkte woningen en 3 appartementen gebouwd. 

Villa Loepwick

Dichtbij het centrum gelegen met winkels en diverse voorzieningen op loopafstand. Uitzicht op het park en de sportvelden.

brochure

Download
Villa Loepwick brochure
Loepwick brochure.pdf
Adobe Acrobat document 5.3 MB

verkocht

De woning aan de Europasingel 2 is verkocht.De hoge gevel met de vele details zoals de schoorstenen, diverse rollagen, hardstenen elementen en zinken raamomlijstingen geven het gebouw een statig aanzicht. De architectuur van Villa Loepwick heeft in hoogte en volume relatie met het gemeentehuis, echter de kappen zijn beduidend stijler en daarmee ook krachtiger. De invulling van het gevelwerk en met name het metselwerk is veel gevarieerder ten opzichte van de bestaande bebouwing. In de gevels zijn verkenningen, rollagen, sluit- en gevelstenen aangebracht terwijl ook onder de dakrand in verkenning aangebrachte rol- en platte lagen bijdragen aan een levendig beeld. De stenen zijn donkerrood met roomkleurige kozijnen en donkergroene accenten bij deuren en ramen.